miercuri, 26 august 2015

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Fortei de Muncă Bucureşti oferă locuri de munca în Germania



1. Locuri de munca pentru lucrătorii calificati în domeniul hotelier gastronomic
A.M.O.F.M. Bucureşti oferă, prin intermediul reţelei EURES, 50 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Bucureşti în luna octombrie 2015.
Angajatori germani reprezentaţi de Serviciile de Plasare Internaţionala din cadrul Centralei de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele ocupaţii:
- bucătar/bucătar şef şi bucătar specialist (15 posturi),
- ospătar (15 posturi),
- barman (5 posturi)
- personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman şi personal în industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar/bucătar şef/bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată şi experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe de limba germană, cel puţin nivel A2.

Angajarea se face pe o perioadă de cel puţin 6 luni, începând cu luna octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 -2200 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi barman, 1700 2400 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/bucătar şef/bucătar specialist şi de 1450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem.
Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.


2. Locuri de munca în diverse meserii
A.M.O.F.M. București dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 85 de posturi pentru muncitorii calificati în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selectie la Sighișoara în luna octombrie 2015.
Angajatori germani reprezentati de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii:
- operator stivuitor (15 posturi),
- comisionar (15 posturi),
- hamal (10 posturi),
- muncitor în metalurgie (9 posturi),
- electrician (6 posturi),
- mecanic auto (5 posturi),
- sudor MIGMAG (5 posturi),
- mecanic instalatii (5 posturi),
- operator CNC (3 posturi),
- instalator/montator instalatii de gaz (3 posturi),
- lucrător în depozit (3 posturi),
- mecanic utilaje prelucrarea maselor plastic și a cauciucului (2 posturi),
- sculer (2 posturi),
- zugrav – vopsitor (2 posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experientă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștinte bune de limba germană.
Salariul oferit este de 8,80 – 12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Angajatorii oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Muncă:
București, strada Spătarul Preda nr. 12, sector 5,
telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
- cerere tip (se completează la sediul Agentiei de Ocupare a
Fortei de Muncă);
- copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);
- cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- adeverintă de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu